Stop – Serbja ia merr kenges shqip! (12 prill 2019)

Nesër pasdite mbahet protesta e paralajmëruar e opozitës. Shumë fëmijë janë filmuar nga prindërit e tyre, duke kërcyer me siglën hyrëse dhe baletin e emisionit “Stop”.Një qytetare serbe është filmuar në automjetin e saj, duke kënduar këngë shqiptare të Resmie Osmanit. Një i huaj me ngjyrë, ka shkruar “Stop” dedikuar emisionit të TV Klan.Zëvendëskryeministri dhe ministri i brendshëm italian Salvini është shfaqur në një foto, duke bërë shenjën e shqiponjës.

Të Fundit