Stop-Seancë parlamentare dhe protestë “last minute”.(26.02.2019)

Paraditen e sotme Kuvendi njoftoi mbajtjen e seancës plenare, që nuk u mbajt të enjten e kaluar, për shkak të protestës.Por në orën 17.00 edhe Partia Demokratike njoftoi mbajtjen e protestës, për të moslejuar punime normale të parlamentit.

Të Fundit