Stop-Sarande, rrezimi i vincit ne port, si u manipulua ceshtja.(30.04.2019)


Në 10 shtator 2015, në Sarandë u regjistrua një fenomen i rrallë natyror, me një erë me shpejtësi 140-150 km/orë.Nga moti i keq, në Portin e mallrave të Limjonit, ra vinci i madh, që dëmtoi dy peshkarexha.Prokuroria e Sarandës nisi hetimet dhe prokurori i cështjes, Sali Hasa, pushoi cështjen me motivin e pasojave të motit.Por cështja u rihap dhe i njejti prokuror, Sali Hasa, “zhduk” fenomenin natyror dhe e drejton akuzën mbi manovratorin e vincit, Elez Mejdani.

Nga ana tjetër nga Porti konfirmohet, se Elezi nuk ka qenë në punë atë ditë.

Gazetari i “Stop” mori mendimin e një specialisti dhe ish- drejtor i Portit Sarandë, Pëllumb Halimi,i cili shpjegon, se sistemi i elektrovincit, ka funksionuar.

Të Fundit