Stop – Sarande, ping-pong pergjegjesish per mungesen e ujit te pijshem! (17 maj 2019)


“Stop” ka udhëtuar drejt Sarandës në lagjen e baba Rexhepit, pikërisht në vendin e njohur si “gropa e patates”, ku 3 vjet më parë ishte ndërtuar depoja e ujit.banorët tregojnë, se aso kohe u gëzuan, pasi shpresuan, që problemi i ujit u zgjidh njëherë e përgjithmonë.Por sot kriza e ujit ka arritur kulmin.Administratori i ujësjellës-kanalizimeve Shemo Lulo, shprehet, se ky është një projekt i qeverisë, fondit shqiptar të zhvillimit dhe Bashkisë Sarandë.Sipas Lulos, këtë verë pritet që odiseja e ujit të marrë fund.Në bashkinë e Sarandës, shefi i kabinetit Thoma Nika, të drejton tek Fondi Shqiptar i Zhvillimit.Ndërsa ky i fundit të siguron, se punimet e projektit, do të përfundojnë në muajin maj.

Të Fundit