Stop – Rusja mashtruese, menaxhere e agjensise imobiliare, shet prona ne Shqiperi! (26 shkurt 2019)

Në redaksinë e emisionit “Stop” kanë mbërritur disa denoncime për mashtrime nga ana e shtetases ruse, Svetlana Hakala. Kjo e fundit vetëdeklarohet administratore e agjensisë imobiliare Albanian Dom dhe u shet shtetasve të huaj apartamente pranë bregdetit shqiptar,duke i mashtruar me dokumenta në sipërfaqje e duke bërë shitje pa përkthim të kontratës e pa fatura tatimore, pasi sipas saj “kështu veprohet në Shqipëri”. Svetlana Hakala ka lindur në Shën Petërsburg dha ka 5 mbiemra.Pasi i mashtron klientët, ajo edhe i kërcënon kur tërhiqen. Bashkë me të punon edhe menaxhëri i saj Ylli Bushi.Bashkë ata shmangin detyrimet tatimore, duke punuar me NIPT-in e një kompanie tjetër.

Të Fundit