Stop-Rrëshen, “On Top Lounge” dhe ‘Stop” ndihmojnë familjen pa të ardhura ekonoike! (29.03.2019)


Pak ditë më parë transmetuam rastin e Martina Jakut nga Rrësheni, që jetonte pa të ardhura.Lokali në bllok “On top lounge” ka dhënë 500 mijë lekë për zonjën Jaku, emisioni “Stop” i ka dhënë tarifën për një vit, që duhet të merrte nga fondi 6% i bashkisë dhe i ka cuar një sasi të konsiderueshme ushqimesh.

Të Fundit