Stop- Rradhe ne ambasaden shqiptare ne Athine.(03.04.2019)

Në ambasadën shqiptare në Athinë, rradhët janë të gjata dhe emigrantët duhet të humbin kohë, për të mbaruar punë.

Të Fundit