Stop-Rikthehet takimi me bashkëqeverisjen dhe “dyluftimi” me studentët! (09.01.2019)


Kryeministri Rama riktheu këtë të mërkurë ritualin e takimeve me bashkëkoordinatorë të qeverisjes dhe qytetarë, që këta të fundit u zgjidhin halle.Qysh në krye të takimit Rama tha, se kishte fjetur pas orës 3 të mëngjezit, pasi ishte detyruar të përballej me dyluftimin me studentët, të cilët i kishin shkruar në ëhats ap.Disa nga këto “shkëmbime zjarri”, lexohen në këtë pjesë të parë të emisionit.

Të Fundit