Stop regjistron ne shkolle vajzen e vogel, portali nuk i njihte adresen-1 Tetor 2021

Për rastin e vajzave, njëra prej të cilave nuk regjistrohet dot në shkollën “Betim Muco” drejtohemi tek Portali e-Albania, por aty shpjegojnë, se të dhënat shkojnë nga MAS dhe Bashkia, ndaj ata nuk kanë asnjë përgjegjësi, apo zgjidhje.Pas këtij momenti shkojmë në Ministrinë e Arsimit dhe njësinë numër 6, duke e regjistruar edhe vajzën e vogël, në të njejtën shkollë me të motrën.Gazetarja e “Stop” shoqëron vogëlushen në shkollë në ditën e parë të vitit mësimor.

Të Fundit