Stop-Rama merr detyrën e ministrit të jashtëm nga Bushati e ia dorëzon Cakajt! (23.01.2019)

Kryeministri Rama mori sot detyrën e ministrit të jashtëm nga Ditmir Bushati dhe ia delegoi atë zëvendësministrit në detyrë Gent Cakaj. Ky i fundit, shprehu mirënjohjen ndaj kryeministri për besimin, megjithë moshën e tij të re, për të cilën u refuzua nga presidenti dhe kritikua në media.

Të Fundit