Stop-Rama-Dako dhe justifikimi “copy paste” për përgjimet e “Bild”.(07.06.2019)


Mbrëmë kryeministri Rama dhe kreu i bashkisë së Durrësit Vangjush Dako, u përgjigjën njësoj, lidhur me përgjimet e publikuara, ku Dako kishte komunikuar me eksponentë të bandës së Avdylajve.

Të Fundit