Stop – Protesta para parlamentit, opozita dorezon mandatet! (21 shkurt 2019)

Deputetët e opozitës dorëzuan sot mandatet, ashtu sic kishin paralajmëruar.Gjatë një proteste para parlamentit, deputetët e opozitës folën për aktin e paprecedent e më pas iu drejtuan ambienteve të kryesisë së kuvendit, ku bënë zyrtar aktin e dorëheqjes nga mandati.Në fund kreu demokrat Lulzim Basha iu drejtua selisë së PD-së, ku këndoi himnin e flamurit dhe njoftoi, se protesta do përhapet nëpër të gjitha rrethet e Shqipërisë.

Të Fundit