Stop – Prokurori Emeror Kasaj dhe mashtrimi i dy paleve me pronen 300 mije euro! (19 shkurt 2019)

Dy persona të ndryshëm kanë denoncuar në “Stop” ish-OPGJ-në, tani prokuror, Emëror Kasaj.Bëhet fjalë për një pasuri 1 000 metra katrorë, ndërtesë 3 katëshe në Kombinat.Dashnor Alicka tregon,sesi u ble dhe u ndërtua kjo pronë, e vënë në rrezik nga vëllai i tij, Hajredin Alicka,pasi ky i fundit u fut në kurth nga prokurori, Emëror Kasaj.Në vitin 2010 Dashnori mëson, se i vëllai nën presion detyrohet t’ia shesë pronën prokurorit dhe një personi tjetër, Mauricio Lombi.Ky i fundit, biznesmen në Londër,tregon në një bisedë telefonike,si u njoh me OPGJ-në, Kasaj e si u mashtrua prej tij, për të blerë pronën e vëllezërve Alicka, ku humbi 120 mijë euro.Lombi nuk mori as pronën dhe as paratë nga ky mashtrim, ndërsa Emëror Kasaj thotë, në një kamera të fshehtë, se nuk ka paguar asnjë lek, por ka shlyer kredinë e gruas.Kasaj madje pranon, se ka njohje në prokurorinë e gjykatën e Durrësit dhe do të rregullojë cdo gjë.

Të Fundit