Stop – Abuzimi me stadiumin Prrenjas, prokuroria e Elbasanit nis hetimet kryesisht! (19 shkurt 2019)

Pak ditë më parë emisioni “Stop” trajtoi rastin e tenderit abuziv për stadiumin e Prrenjasit, me vlerë 1 miliardë lekë.Përpos gjithë procedurës, edhe fituesi, kompania Zdrava, ishte i paracaktuar, përmes shumë favorizimeve.Vetëm një ditë pas transmetimit të këtij skandali, në 13 shkurt, prokuroria e Elbasanit ka nisur hetimet kryesisht, nisur nga gjithcka u trajtua në program.Hetimi bëhet për veprat penale “shpërdorim të detyrës” dhe “shkelje e barazisë në ankade publike e tendera”.

Të Fundit