Stop-Prokurorët nuk hetojnë vetëgjyqësinë, Bujar Nallbani ndjek logjikën e tyre! 20.12.2018)

Në muajin nëntor “Stop” transmetoi ankesën e Bujar Nallbanit, i cili denoncoi ndërtuesen Vjollca Hoxholli, për dhunim të pronës dhe zhdukje të mallit, që kishte në magazinën e blerë prej tij.Dy kallzimet e Bujarit u hodhën në kosh nga prokurorët Elio Mazreku dhe Kreshnik Ajazi, të cilët vendosën mosfillim të cështjeve për to.Meqë dy prokuroët nuk e quajtën vepër penale ndryshimin e bravës së dyqanit të Bujarit nga ndërtuesja Hoxholli, edhe vetë Bujari i motivuar nga logjika e njerëzve të drejtësisë, vendosi të bëjë të njejtën gjë, duke ndryshuar bravën e objektit, që bleu në vitin 2015 për plot 135 mijë euro.

Të Fundit