Stop – Portez-Fier/ Pamjet ekskluzive te shperthimit te karburantit! (05 nentor 2019)

Në nisje të programit, “Stop” sjell pamje ekskluzive të shpërthimit të një pike karburanti në Portez të Fierit.Pika e karburantit ndodhej në rrugën Fier-Patos dhe dyshohet se shpërthimi ka ardhur si pasojë e mbinxehjes së elektromotorrit të pompës, që hedh karburantin.Ambasada amerikane ka publikuar një video, kur tregon, se në vend kanë ardhur agjentë specialë amerikanë, që hetojnë abuzimin me dokumetancionin e vizave.

Të Fundit