Stop-Politikanet shqiptare nuk vjedhin leke, cfare vjedhin ata? (23.04.2019)

Nisma e ministres së kulturës Elva Margariti, që në ditën ndërkombëtare të librit, do të udhëtohej falas në autobusët urbanë të kryeqytetit, nuk ka gjetur zbatim. Gazetarët e “Stop” provuan të udhëtojnë me libër në vend të biletës, në linjën e kombinatit, unazës së re dhe uzinës së autotraktorëve, por iu desh të paguajnë, si në ditët e zakonshme.Sot ishte afati i fundit i regjistrimit të partive politike ne KQZ dhe ndër të tjera prjesëmarrëse në votime, do të jetë edhe “Bindja Demokratike” e kryesuar nga Astrit Patozi.Koalicioni opozitar nënshkroi sot marrëveshjen, për të mos marrë pjesë në zgjedhje me Edi Ramën kryeministër. Renaldo iu drejtua qytetarëve, për t’i pyetur, nëse janë të bindur, që politikanët nuk kanë vjedhur, pas deklaratës së Monika Kryemadhit, që nëse ka marrë një cent, le t’i bëhen helm për fëmijët e saj.

Të Fundit