Stop – Policia shqiptare nuk njeh marrëveshjen me Kosovën: njohim kodin e Ramës!


Emisioni “Stop” mbush sot 3 vjet transmetim dhe plot 683 programe të përnatshme. Në këtë pjesë sjellim disa nga momentet më kulmore të solidaritetit. Shumë familje në kushte ekstreme janë bërë me shtëpi të re, falë kontributit të emisionit “Stop”, fondacionit “Fundjavë ndryshe” , “Balfin grup” e donatorëve të tjerë. Ju sjellim një përmbledhje të këtyre momenteve të familjeve Qershori, Tuci, Buci, Zaimi, Bilali e shumë të tjera, që u ka ndryshuar jeta.

Të Fundit