Stop – Police ceke ne bregdet dhe grimca humoristiko-politike…?! (25 prill 2019)


Ambasadori cek në Shqipëri tha sot, se këtë verë tre patrulla policie nga Cekia, do të patrullojnë në Vlorë dhe zona të tjera bregdetare, për shkak të shtimit ë numrit turistëve cekë në vendin tonë.Të rinjtë e PD-së dhe LSI-së protestuan sot para parlamentit me 200 palë këpucë e flamuj të vendeve të huaja, për të treguar, se kjo qeveri ka larguar të rinjtë nga Shqipëria.Në parlament u betuan sot 6 deputetë të rinj, duke e cuar në 110 numrin e parlamentarëve.

Të Fundit