Stop-Pogradec, hipoteka e qytetit luan “ngriva-shkriva” me shtepin e qytetarit! (19.12.2018)

Edmond Agolli, një qytetar nga Pogradeci,denoncon në “Stop” , se në vitin 2008 ka blerë një apartament për 25 mijë euro, që sot nuk po mundet ta gëzojë.Edhe pse kishte pyetur më parë dhe ishte në rregull, kur do të nxirrte certifikatën e pronësisë, i thanë, se apartamenti i tij ishte i bllokuar nga tatimet, për shkak të borxheve të ndërtuesit.Specialisti i hipotekës thotë, se apartamenti ishte zhbllokuar, por akti u kthye mbrapsht, pasi u gjet me shkelje nga ana e KLSH-së.Në këtë mënyrë për veprimet e papërgjegjshme të hipotekës së Pogradecit, Edmond Agolli nuk bëhet dot pronar i shtëpisë së tij.

Të Fundit