Stop- Petrit Vasili dhe Ulsi Manja kthejne parlamentin ne ring ofendimesh. (31.01.2019)

Diten e sotme seanca e rradhes ne parlament ka ngjare me nje ring sharjesh dhe ofendimesh mes kryetareve te partive dhe politikaneve te thjeshte.

Të Fundit