Stop-Peshkopi/ Spitali Rajonal i ngjashëm me një spital lufte.

Spitale e vendit tone, per me teper ato te rretheve dhe qyteteve te largeta jane bere mjaftueshem problematike sa per te dhene nje ndikim te gjere tek te gjithe pacientet. Vec kushteve higjenike, mungeses se ujit dhe per me teper, me shume te rendesishmes ilaceve , kane filluar qe ne oret e vona te darkes te shkepusin dhe energjine elektrike per 2-3 ore me radhe.

Të Fundit