Stop – Performancat e karantines/ Fituesja 6 vjeçare nga Kruja në studion e Stop! (16 Korrik 2020)

Gjatë periudhës së karantinës emisioni “Stop” prezantoi nismën “rri në shtëpi-rri me Stop”, duke u sugjeruar të gjithë prindërve, që t’u mbushnin kohën fëmijëve të tyre, duke zhvilluar talentet e tyre, në kushtet e izolimit.Me qindra video mbërritën në redaksinë tonë dhe shumë prej tyre janë transmetuar në program të premteve.Sot në studion e emisionit tonë, bashkë me Saimirin e Gentin është fituesja e vendit të parë,Sabrina Kaciu 6 vjece nga Kruja, e cila u pëlqye më shumë nga publiku në performancën e saj në piano. Ajo interpretoi edhe në studion e TV Klan dhe tregoi gjatë emisionit, mbi pasionin e saj, që shpalli fituese.

Të Fundit