Stop- Patrulla çeke në bregdetin tonë, arsyeja, shtimi i turistëve çekë. (25.04.2019)

mbasadori cek në Shqipëri tha sot, se këtë verë tre patrulla policie nga Cekia, do të patrullojnë në Vlorë dhe zona të tjera bregdetare, për shkak të shtimit ë numrit turistëve cekë në vendin tonë.

Të Fundit