Stop – Paraplegjik i grupit te pare, po nuk merr dot rimbursimin e karburantit! (05 shtator 2019) – Stop
Të Gjitha

Stop – Paraplegjik i grupit te pare, po nuk merr dot rimbursimin e karburantit! (05 shtator 2019)

Në bazë të ligjit, ka disa kategori, që u njihet dhe rimbursohet shpenzimi i karburantit.Por Guxim Gogo, një invalid me status “paraplegjik i grupit të parë”, tregon, se ka shkuar të kërkojë këtë të drejtë të tijën dhe i është thënë, se i takon, por nuk ka fonde. Ali Emini, Nëndrejtor i ISSH-së,shpjegon, se ky problem është krijuar, pasi Ministria e Financave nuk po e miraton fondin, edhe pse nga ISSH janë bërë kërkesa të shumta. Ai thotë, se do i nisin një shkrese të vecantë për rastin e Guximit, pasi ky i fundit i plotëson të gjitha kushtet për ta rimbuarsimin e karburantit.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *