Stop-Pajtime Fetahu kërcënon gazetarin, reagojnë ashpër shoqatat e mediave.(12.06.2019)

Një ditë më parë emisioni “Stop” transmetoi videon e gjyqtares së Elbasanit Pajtime Fetahu, e cila iu hakërrye gazetarit Genci Angjellari, ndërsa ky i fundit e pyeste për një dosje korrupsioni, ku implikohej gjyqtarja në fjalë.Shoqatat e mediave në vend, shoqata e gazetarëve profesionistë, Lidhja e gazetarëve të Shqipërisë dhe Unioni i gazetarëve shqiptarë, kanë dënuar aktin e gjyqtares dhe kanë kërkuar marrjen e të gjitha masave ndaj saj nga institucionet e drejtësisë.

Të Fundit