Stop-OSHEE i hap kontratë pa dijeni e nuk i njeh vendimin e gjykatës.(09.01.2019)


Afrim Hidaj, një qytetar me banim në Kamëz, i drejtohet emisionit “Stop”, për t’u ankuar për një kontratë me OSHEE-në, për të cilën nuk ishte në dijeni, pasi nuk kishte as matës për të.Institucioni e kishte futur në listën e debitorëve, edhe pse në banesë kishte kontratë në emër të të atit.Cështja shkoi në gjykatë dhe u fitua nga Afrimi, por OSHEE i kërkon urdhër ekzekutimi, ndërsa gjykata i thotë, se nuk ka nevojë për një të tillë.Së bashku me gazetaren e “Stop” Afrim Hidaj depozitoi një ankesë në drejtorinë e OSHEE-së dhe brenda 45 ditësh, vendimi do të pasqyrohet në sistem.

Të Fundit