Stop- Okulistja i çon pacientet per medikamente e syze ne kliniken private.(12.09.2019)

Në redaksinë e emisionit “Stop” ka ardhur një denoncim për mjeken okuliste tek Ambulanca Qendrore, Rezarta Shkurti.Qytetarët thonë, se për cdo shqetësim të vogël, ajo i jep recetë ilacesh e syzesh, të cilat duhet t’i marrin në klinikën e saj private “Optika Union”,në rrugën e Kavajës.”Stop” e provoi këtë sinjalizim me dy qytetarë dhe të dy përfunduan në klinikën në fjalë.

Të Fundit