Stop – Nxenesit ne mbeshtetje te nismes se “Stop” per familjet ne nevoje! (03 maj 2019)

Nismës së emisionit “Stop”, për të ndihmuar familjet e varfra i janë bashkuar edhe nxënësit e shkollës jopublike “Mrekullia”.Përfaqësues të qeverisë së nxënësve shprehen, se kanë menduar të ndihmojnë me ndihma ushqimore dhe një shumë prej 26 000 lekësh, familjet në nevojë. Edhe nxënësit e shkollës 9 vjecare në Barbullojë e Re, Lezhë kanë vendosur të ndihmojnë të pamundurit.Ata kanë mbledhur të holla dhe veshmbathje për familjen në Pukë, që iu dogj shtëpia.

Të Fundit