Stop-Nuk ka para per provimin e licences, Stop ndihmon mesuesen.(29.03.2019)

Elena Dyli, një qytetare nga Berati ka përfunduar studimet për cikël të ulët dhe masterin me rezultate shumë ta larta. Por sot ajo nuk ka 125 mijë lekë të vjetra për të paguara, që të hyjë në provimin e licensës.Më 18 mars, Elena e humbi të drejtën e provimit, për mungesë parash.Emisioni “Stop” i pagoi tarifën Elenës e po kështu paratë e udhëtimit për në Tiranë. Vec kësaj, “Stop” ndërhyri në qendrën e shërbimeve arsimore, që ajo ta jepte provimin në 20 mars

Të Fundit