Stop/“Ne shohim hallin tonë, ç’punë kemi”- Sa denoncojnë shqiptarët?

Sa denoncojnë e për cfarë e ngrenë zërin qytetarët shqiptarë.Ne kemi realizuar intervista me banorë të kryeqytetit, të cilët thonë, se edhe për dhunën në familje, fillimisht këshillohen, të mos e ngrenë zërin.Ka dhe nga ata, që thonë, se denoncimi është detyrim qytetar në një shoqëri normale.

Të Fundit