Stop-Ndalimi i fishekzjarreve, kush e paguan dëmin për stokun?! (19.12.2018)

Në vitin 2015, ish ministri i brendshëm Saimir Tahiri, nxorri një udhëzim për mënyrën dhe llojin e fishekzjarreve dhe lëndëve piroteknike të lejuara.Por incidenti me policen e disa javëve më parë, bëri që të ndalohen të gjitha llojet e lëndëve plasëse.Megjithatë “Stop” ka mundur të blejë lëndë të tilla dhe një tregtar i tyre shpjegon lëndët e parrezikshme, shoqëruar me tabelë të verdhë.”Stop” iu drejtua doganës dhe mori përgjigje, se nga janari e deri në dhjetor 2018, janë zhdoganuar 8 kontenierë me lëndë shpërthyese dhe për cdo kg paguhet 4 mijë lekë të vjetra akcizë.Tani shtrohet cështja, se kush i paguan dëmet për biznesin, që ka futur këtë mall në vend, konform ligjeve.

Hide message history

Të Fundit