Stop – Megatermeti qe trembi Ilir Meten! (02.09.2019)

Hyrjet e kryetarëve të bashkive në zyra, fituesit, që nuk e gëzuan fitoren, për shkak të problemeve me dekriminalizimin, tërmeti i paralajmëruar i presidentit Meta dhe turi veror i këtij të fundit, Spak dhe funksionimi i pritshëm, sipas ambasadës amerikane. Këto janë disa nga zhvillimet, që sjell “Stop” në pjesën e parë.

Të Fundit