Stop- Masakrat mjedisore. Si po grryhen dita-ditës shtratet e lumenjve.(17.01.2019)

Masakrat mjedisore vazhdojne te mbeten te njepasnjeshme.
Nje banor i fshatit Nikel te qytetit te Krujes, ne redaksine e emisionit “Stop”, ka sjellë një pamje ku shihen qartë se makina të ndryshme të një guroreje vijnë dhe ngarkohen çdo ditë me inertet e lumit “Zezë”…

Të Fundit