Stop – Manze/ Gruaja dhunohet nga bashkefshatari, por autori lihet i lire! (05 shkurt 2020)

Në datën 6 qershor është dhunuar në mes të fshatit Rrotull në Manzë, një qytetare, e cila i është drejtuar emisionit “Stop”, duke denoncuar për këtë akt, një bashkëfshatarin e saj. Por megjithëse i ishte drejtuar organeve ligjzbatuese, personi, jo vetëm nuk u arrestua, por prokuria e Durrësit kërkon mbylljen e cështjes.Ajo iu drejtua gjykatës dhe kjo e fundit vendosi rifillimin e hetimeve. Kanë kaluar 6 muaj dhe sërish asgjë nuk është bërë. “Stop” ka biseduar me personin, që shpëtoi zonjën nga dhuna, i cili jep edhe dëshminë e tij.Në drejtorinë e policisë së Durrësit na thonë, se cështja është përcjellë në prokurori dhe autori i ngjarjes, është ngarkuar me veprën penale “dëmtime të tjera me dashje”.Prokuroria e Durrësit shprehet, se është regjistruar procedimi penal në janar 2020 për shtetasin Sh. H, por detajet e tjera përbëjnë sekret hetimor.

Të Fundit