Stop – Letrat e Rames per Bashen, cfare mendojnë qytetaret?! (31 maj 2019)


Disa fëmijë kërcejnë të frymëzuar nga “fllonxat” e “Stop”.Opozita ka shtyrë për të dielën e 2 qershorit protestën e paralajmëruar për të sot, për shkak të festës fetare dhe festës së fëmijëve. Mazhoranca ka shtyrë për nesër hapjen e fushatës, për shkak të protestës së opozitës.Rama i ka shkruar disa letra Bashës në thelb, të të cilave është motoja: kur do flasim, po unë nuk iki! Pikërisht për këto letra të njëanshme të kryeministrit, Renaldo u është drejtuar qytetarëve, për të marrë mendimin e tyrë, se cfarë duhet të bëjë Rama për ta bindur rivalin politik.

Të Fundit