Stop – Korce, emerimi fantazem, prej 1 marsit ne bordero, por nuk shkon ne pune! (15 maj 2019)

Në redaksinë e “Stop” ka ardhur një denoncim për inspektorin e ISHMPUT-së Korcë, Hysen Gjikola, i cili është emëruar në këtë detyrë në 1 mars 2019, por nuk paraqitet në punë, pavarësisht se paga i ecën. Në institucion nuk kanë dijeni për inspektorin Gjikola. Disa kolegë e kanë dëgjuar si emër dhe si emërim, po nuk e kanë parë kurrë.Në zyrën e protokollit konfirmojnë emërimin e zotit Gjikola në datën 1 mars, po nuk japin më shumë shpjegime.

 

Të Fundit