Stop – Konferenca e Pezes/ Ja si e perkujtuan veterane e nostaligjike! (16 Shtator 2020)

Stop uron aktorin e madh Reshat Arbana me rastin e ditëlindjes. Kryeministri Edi Rama ka uruar nga facebook-u i tij liderin historik të PS-së, Fatos Nano dhe në tekstin e dedikuar thotë, se për raportet e tyre duhet shkruar një libër por derisa ai të ndërrojë turnin me pasardhësin do të kalojë shumë kohë.Rama ndodhet në Athinë,ku është takuar edhe me homologun Micotaqis, me të cilin nuk kanë shtrënguar duart, por kanë rrokur brrylat.Sot është 78 vjetori i konferencës së Pezës dhe kjo ditë është përkujtuar nën masat e reja anticovid.Klintoni ishte në Pezë, kur realizoi intervista me veteranë e nostalgjikë të komunizmit dhe kësaj ngjarjeje.

Të Fundit