Stop – Kolonje, dy kunguj nen nje sqetull, zyrtare bashkie dhe master ne Tirane! (16 maj 2019)


Disa sinjalizime në “Stop” bëjnë me dije, se Igli Radomi, drejtor i ndërmërrjes së ujësjëllës-kanalizimieve në Kolonjë dhe Anjeza Konini, specialiste për mbrojtjen e fëmijëve në bashkinë e Kolonjës, ndjekin studimet master me kohë të plotë, njëri në Universitetin Polis dhe tjetri në Universitetin Europian të Tiranës. Në këto dy institucione arsimore na e konfirmojnë këtë fakt.Po si ia bëjnë funksionarët në fjalë të ndjekin studimet 3 herë në javë dhe të punojnë njëkohësisht? “Stop” udhëtoi 4 orë deri në Kolonjë, ku na thanë, se drejtori i ujësjellësit është në takim me kryetarin e bashkisë, ndërkohë që ky i fundit ishte në Elbasan!!! Ndërsa për Anjezën na thanë, që është në trajnin 3 ditor. Nënkryetari i bashkisë Kolonjë, Jorgji Qiriazi,u shpreh, se nuk ka dijeni për këta dy punonjës, që bëjnë masterin.Lejet, sipas tij, u janë dhënë për arsye familjare, apo probleme shëndetësore.Avokatja Eda Grimci, shpjegon, se dy zyrtarët nuk mund të jenë në këto pozicione pa master. Nga ana tjetër, është e pamundur, që punëdhënësi të mos e dijë një gjë të tillë. Si konkluzion jemi në kushtet e shpërdorimit të detyrës nga drejtuesi i institucionit.

Të Fundit