Stop-Kerkon karroce dhe krevat ortopedik, “Stop” i vjen ne ndihme.(19.04.2019)


Lindita Sevrani nga Durrësi, ka kërkuar ndihmën e emisionit “Stop”, për një krevat ortopedik dhe një karrocë, pasi ka të ëmën të paralizuar prej më shumë se dy vjetësh.Një zonjë nga Tirana, që zgjodhi të jetë anonime, i dhuroi Linditës krevatin dhe karrocën e kërkuar.

Të Fundit