Stop – Kartone te kuq jashte parlamentit dhe nje refuzim mandati brenda tij! (08 maj 2019)

Të rinjtë e PD dhe LSI u mblodhën sot para parlamentit me flamujt e vendeve të BE-së dhe kartona të kuq, për të treguar, se Bashkimi Europian ka refuzuar dhe ndëshkuar qeverinë shqiptare.Në sallën e parlamentit u betuan sot 3 deputetë të rinj nga lista e PD-së dhe LSI-së. Ndërsa Indrit Hoxha surprizoi kolegët, kur në vend të fjalës “betohem”,renditi arsyet, pse e refuzonte mandatin e deputetit.

Të Fundit