Stop – Intervistat/Qytetaret tregojne, se c’do te bejne pas karantines! (13 maj 2020)

Sot është emisioni i 10000-të Stop.Klintoni ka dalë nëpër Tiranë e ka pyetur qytetarët, se cfarë do të bëjnë me përfundimin e karantinës. Nuk mungojnë përgjigjet me humor për ditët e izolimit dhe atë, që i ka munguar më shumë gjatë kësaj periudhe e që do ta rekuperojnë me daljen në liri.

Të Fundit