Stop-Intervistat/ Pushimet e verës me korona nëpër këmbë…?! (15 Korrik 2020)

Pushimet e verës këtë vit janë atipike, për shkak të masave mbrojtëse nga pandemia e koronavirusit. Klintoni u është drejtuar qytetarëve të Tiranës, për t’i pyetur, sesi do t’i modifikojnë pushimet e sivjetshme , në kushtet e reja të mbylljes së kufijve dhe ruajtjes së shëndetit nga covid -19.Shqetësim, por edhe shumë humor përcjellin qytetarët me përgjigjet e tyre për këtë sezon të vecantë verore.

Të Fundit