I theu këmbën gruas, agresori i lirë, viktima e braktisur e pa strehë – 19 Tetor 2023

Për rastin e dhunës ndaj shtetases Diana Mulla, ne u lidhëm me zëdhënësen e policisë Korcë, e cila thotë, se agresori Fatos Mulla u ndalua, por prokurorja e hetoi në gjendje të lirë, pasi ai nuk ishte kapur në flagrancë, por pas 6 ditësh. Vetë prokuroja mohon të jetë marrë me këtë rast.Për këtë problem iu drejtuam Shërbimit Social në Bashki, drejtoreshës Marjana Jorgji si dhe Shërbimit Social Shtetëror Entela Fejzo, të cilat na premtuan strehim për Dianën, pas daljes nga spitali.E në fakt, ne mundësuam sistemimin e Dianës në Tiranë në Qendrën e Grave te Dhunuara, ku përvec strehimit, po merr dhe mjekimin e duhur mjeksor.

Të Fundit