Stop – Hitparade i absurdit shqiptar! Rruga “Kadri Roshi” mes shkurresh dhe plehrash. (01 prill 2019)

Një fëmijë i vogël është filmuar në timon në linjën Tiranë-Lezhë. Në Derven Fushë-Krujë inertet merren ditën për diell, duke mos pyetur për ligje e grryerjen e lumenjve. Po në Fushë-Krujë mbetjet digjen, duke krijuar tym e duke ndotur mjedisin. Tabela e rrugës “Kadri Roshi” është vendosur në një pallat të vjetër e mes ferrave e shkurreve. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën “hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit