Stop-Hitparade i absurdit shqiptar! (8 Qershor 2020)

Një gomar ka mbetur viktimë e telave të energjisë në Vashaj-Peqin. Durrësi është pushtuar nga plehrat në nisje të sezonit turistik.Ari e sorkadhe janë shfaqur e filmuar në Zerqan të Bulqizës. Ura e drurit në Lapardha 2 Berat është në prag të shkatërrimit të plotë, duke u shndërruar në rrezik për banorët e zonës dhe kalimtarët. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar

Të Fundit