Stop – Hitparade i absurdit shqiptar! (28 tetor 2019)

Në Drenovë kompania Albepetrol ka bërë dëme të konsiderueshme. Banorët e Tiranës blejnë ujë nga botet qarkulluese, që shkojnë poshtë pallateve.Disqet e gomat e makinave janë kycyr me dryn. Një vajzë ecën me makinë kundravajtje, duke u bërë rrezik për aksidente. Një mace ndjek Saimirin dhe lëvizjet e tij përmes ekranit, në nisje të emisionit. Në qytetar nga Fieri tregon, sesi janë katandisur specat, që ka blerë, pasi i ka futur në ujë për t’i larë. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në studion e emisionit “Stop”, në rubrikën “hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit