Stop – Hitparade i absurdit shqiptar! (08 shkurt 2019)

Një qytetar është filmuar, teksa vjedh i qetë një bicikletë në vendparkimin e posacëm të tyre.Qendra shëndetësore në Laknas është e rrethuar nga mbetjet. Ambulanca e Zallherrit po bie nga murat e cara, ndërsa përtokë është mbushur me dru për t’u ngrohur. Në tregun e Lushnjes, peshku shitet në tokë. Në shkollën “Shyqyri Peza” , mësuesja Akila Dosti është fotografuar duke përdorur celularin në klasë, edhe pse kjo është e ndaluar për mësues e nxënës.Janë këto disa nga situatat, që shfaqen dhe komentohen në studion e “Stop”, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit