Stop – Hitparade i absurdit ne kohen e karantines! (27 mars 2020)

Mbi 20 persona i janë drejtuar emisionit Stop, për të treguar, se kanë mbetur në pikën kufitare të Kakavijës.Duke shfrytëzuar kohën e emergjencës, disa persona të papërgjegjshëm kanë hedhur mbetje spitalore në liqenin e Kukësit.Në zonën e Misto Mames në kryeqytet, fëmjët kanë thyer rregullat e izolimit dhe kanë dalë jashtë të grumbulluar, duke u ekspozuar në rrezikun e koronavirusit.Një video e sjellë në emisionin Stop, tregon, sesi nxirret një qytetar me forcë nga makina, nga ana e forcave policore.

Të Fundit