Stop – Hipoteka e Durresit humb dosjen e prones, Stop zgjidh problemin! (07 janar 2020)

Gazetarja e “Stop” është ndalur në Shijak, në një shtëpi, që përmes një muri ndahet në dy pjesë mes dy vëllezërve, që e kanë gjetur gjuhën.Por fati nuk i ka ndjëkur njëlloj edhe kur flitet për pajisjen me certifikatë pronësie. Agimi prej 5 vjetësh po sorrollatet nga Hipoteka e Durrësit,ndërsa Gëzimi e zotëron tashmë dokumentin e pronësisë.Pas shumë ecejakeve Agimit i kanë thënë, se ka humbur dosja e tij dhe duhet të fillojë procedurën nga fillimi.Pas ndërhyrjes së gazetares së “Stop” në hipotekën e Durrësit, u gjet dhe leja e legalizimit për shtëpinë e Agim Markut.

Të Fundit